14.8.12

what's new in my closet?

V pátek jsem byla v Praze. Byla jsem s kamarádkou nakupovat. Věřte, nebo ne, ale ve slevách, jsem ještě něco našla, tak vám to chci ukázat. Teda né všechno je ze slev, ale něco ano :). Jako první jsme jely metrem na Pankrác a šly jsme do Arkád. Tam jsme strávily dopoledne a daly jsme si tam oběd. Potom jsme jely metrem na Václavské náměstí, ulicí Na Příkopech jsme šly do Palladia a z Palladia rovnou do vintage shopu Origami (kde jsem si nic nekoupila :D). Byl to skvělý den <3... Teď tedy k věcem:



Jako první vám chci ukázat košili bez rukávů, kterou jsem si opravdu přála. Je z václaváckého GATU a byla ve slevě za 148 korun.


Druhou věcí je šedý svetr také z václaváckého Gatu, který má v sobě všité stříbrné flitry. Nějak se mi začínají líbit blýskavé věci. Svetr nebyl ve slevě, ale mám z něj i tak radost.



Černý blazer jsem opravdu potřebovala, tak jsem byla ráda, když jsem na něj v H&M Na Příkopech narazila. Nebyl ve slevě, ale myslím, že ho užiju, protože se hodí téměř ke všemu :).



Čtvrtou věcí jsou tyto šaty, ze kterých mám velkou radost protože byly ve slevě za pouhých 199 korun ! No nekupte to. Netřeba tedy zmiňovat, že 'plesové' šaty jsem potřebovala jako sůůl, haha.



Pátou a poslední (nafocenou) věcí je toto mentolové triko z New Yorkeru. Bylo ve slevě za 79 korun. Obyčejné triko se hodí vždycky :).

Dále jsem si koupila naušnice z H&M a roztomilé ponožky ze slev z New Yorkeru (5 párů za 79 korun !!!).
Doufám, že se vám věci líbily a chci se zeptat, jestli jste si v poslední době také něco koupili? Mějte se hezky :)

6 comments:

  1. to poslední tričko vypadá dobře!

    ReplyDelete
  2. Ty šaty jsou krásný a to poslední tričko taky vypadá dobře :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. V neděli jsem byla nakupovat a nad košilí z Gatu jsem taky přemýšlelA:)

    ReplyDelete
  4. tie šaty!! <3 láska na prvý pohľad. :)

    http://www.sweetladylollipop.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. krásné věci :)

    Zvu tě ke mně na giveaway:) Budu ráda když se připojíš;)
    http://real-smile.blogspot.cz/2012/08/summer-giveaway.html

    ReplyDelete