11.8.12

autumn must-have

V dnešním článku vám chci ukázat svůj podzimní wishlist. Nebo spíš podzimní must-have, jak chcete.















1) Džíny. To je první věc, kterou si musím pořídit. Nevím jenom, jestli si koupit jeggins nebo obyč basic jeans (ty mam ráda ze Zary).
2) Military boots. Nejlíp kdybych natrefila na nějaké studded.
3) Křivák. Ten z té fotky se mi teda nelíbí, ale jiný jsem na polyvore, kde jsem v rychlosti vytvářela tento wishlist, nenašla. Nebo spíš jsem ho už dál nehledala, haha. V H&M jsem si včera zkoušela TENTO křivák, který na první pohled budí dojem, že je kožený, ale skutečnost je jiná. Je z jiného materiálu. Je tedy kratší a na podzim super. Ale problém je v tom, že jsem v H&M narazila na i na slabší khaki parku přesně na podzim a nevím, kterou z těchto dvou věcí si mám pořídit (dřív, haha). Tak mi poraďte, co myslíte, že bych měla mít?
4) Vans Authentic. Tak k těm nemusím nic psát. Jen nevím, z jakého eshopu si je mám objednat (ale už mám jednoho favorita).
5) Černá plisovaná sukně. Ještě jsem na žádnou nenarazila, ale snad na ní někde natrefím, protože už přesně vím, k čemu bych jí nosila.
6) Svetr. Určitě si chci koupit nějaký teplý svetr do chladných podzimních dní. Nejlépe v bílé, nebo nude barvě (nebo i ve vínové, když nad tím tak přemýšlím)
7) Mikina. V H&M mám vyhlídnutou jednu tmavě zelenou (konkrétně tahle je z Topshopu, ale v H&M mají hezčí barvu), takže tady není co řešit :)
8) Flanelové košile. Nějakou flanelovou košili, v tlumenějších barvách, kterou si vezmu, až se mi nebude chtít vymýšlet co na sebe, haha.
9) Oxfordky. Asi si koupím černé oxfordy. Doufám, že na ně v Gatu ještě natrefím, nechci do nich investovat moc peněz.
10) Loafers. Pokud v Gatu na ty obyčejné, černé ještě natrefím, tak si je asi koupím, pokud ne, tak je asi vyhledávat nebudu, ale bylo by fajn je mít doma. 

Takže to jsou věci, za které utratím peníze z brigády, haha. Co si chce vy koupit na podzim? Máte něco, co musíte bezkompromisně mít? Pište, zajímá mě to :)

A prosím poraďte mi: křivák vs. khaki parka ?! Děkuji. 

6 comments:

  1. Moc pěkné věci :)
    Nějaké boty na podzim a koženou bundu si musím taky pořídit :)
    Jinak já bych volila asi křivák, ten v H&M se mi moc líbil, jenom já bych chtěla nějakou napodobeninu kůže, nebo kůži, ale ne nic co jenom budí dojem kůže. A parku si na sobě moc představit ani neumím no, Tobě by ale nejspíš slušelo obojí. Křivák je elegantnější. Moc jsem Ti asi neporadila viď?:D

    ReplyDelete
  2. Mmm vynechala bych 2,3,9.. :) Jinak fajn!

    ReplyDelete
  3. brala bych:D pěkný výběr

    blesitrh.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. U mě vede křivák, bílý svetr, flanelová košile a vansky! Přesně tyhle věci se taky chystám pořídit:))Super blog=follow:)

    ReplyDelete
  5. Jak si dala odkaz na tu bundu z H&M, která na první pohled vypadá kožená, tak ta je super. Nedávno jsem na ni v H&M taky koukala, ale já naštěstí koženou bundu podobnou konečně mám (ze Sheinside), jinak parka musí být taky super. To bych taky si chtěla asi nějakou ještě pořídit. Uvidíme. Jak přemýšlím nad tím, tak na podzim bys možná tu parku unosila i víc. Nebo já nevím, ale mě se zdá, že už na podzim je docela zima na křivák. :D:/
    Vansky a loafers ♥

    ReplyDelete
  6. 2. takový styl bot taky hledám na zimu ale buď v černé nebo v tmavě žluté :-)

    ReplyDelete