8.6.12

friday

Včera jsme jeli se třídou na školní výlet. Šli jsme do lanového centra, já jsem překonala svůj strach a prošla jsem to celé, jsem na sebe pyšná, haha. Včera nahoře na lanech jsem říkala, že už bych do toho nikdy nešla, ale já někdy měním názory ze dne na den, takže dneska už bych tam klidně zase šla. Taky jste byli někdy v lanovém centru?
Jinak, jeli jsme vlakem a měli jsme chvíli čas mezi přestupy, protože nám ujel navazující vlak, takže jsme s kamarádkami využily situace a šly se podívat do obchodního centra, které bylo 'co by kamenem dohodil'. Stihly jsme jen Gate a neodešly s prázdnou.Věřte, že kdybych měla s sebou víc peněz, tak toho mám vic, ale kdo má vědět, že nám ujede vlak a my se stavíme v Gatu, žejo :D. Mějte se hezky a užívejte si, i přes nepřízeň počasí, víkend (můžete si k tomu pustit mojí oblíbenou písničku, kterou najdete pod fotkami) !

fotka č. 1) dnešní večeře, mňaminky, mňam :D 
fotka č. 2) džínová vestička (248,-), sandálky - doufam, že aspoň něco vydrží, ale tak za tu cenu 'NEKUP TO', haha 
fotka č. 3) neonově růžový (věřte mi, že to tak doopravdy je) lak na na nehty od S-he, který mám hóódně dloouho 
fotka č. 4) prochodila jsem v nich celý výlet a mnohem víc, mam je asi 2 roky a jsou skvělý, jestli váháte koupit/nekoupit, tak si je kupte 






                             



No comments:

Post a Comment